Оня ден излях едно кафе/цяло/ в обдухвателя на предното стъкло от към страната на водача.Сега изключвам коментарите как така кафето се оказа в една и съща социална среда с въпросните отвори.А резила е отказ да зарежда акумулатора иначе кафето чинно си изтече през обдухвателя над бушоните елегантно-без да ги намокри.Те това и да ми го беше казал някой щях да го гледам като извънземен.Та да си знаете-ако изсипете кафе на гореописаното място вероятно ще спре да зарежда акумилатора/поне при мен така се случи/ .
Известие
Collapse
No announcement yet.
ама съм левак..........
Collapse
X
-
Трябва да напишеш дисертация за физико-химичното взаимоотношение между кафето и електрическите релета в автомобилния транспорт. Имаш ли идея защо е спряло да зарежда акумулатора и как мислиш да го отстраниш.
П.С Добре, че не си пил бозаSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
-
Сипи на същото место сега едно шишенце спирт.Така преди време един техник на телефони ми каза че като си изпуснеш телефона във вода после го потапяш в спирт имало и други по финни течности за телефона и издухване със въздух.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Това с дисертацията в близко бъдеще няма да стане, първо да завърша сегашната а после може и да стане.Идеята със спирта също не ми допада.....Към момента колата все още е в един от клубните сервизи, за сега диагнозата в алтернатор..........е може би е стечение на обстоятелствата или просто съвпадение,личнп аз не виждам причинно-следственна връзка между алтернатор и кафе в таблото.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеОказа се стечение на обстоятелства.Алтернатора предал фронта.Обясниха ми че има комфорт модул и алтернатора се товарел и т.н.
Обяснението ми се вижда много несериозно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ще си позволя малко спам в технически раздел.
Какъв е извода?
Кафетата трябва да се пият на строго определените за целта места - кафенетата, а Алфите - да се водят на профилактични технически прегледи.
Пиенето на кафе в Алфа се оказва недобра идея, може би и заради това дизайнерите не са предвидили място за чашки в интериора ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЩе си позволя малко спам в технически раздел.
Какъв е извода?
Кафетата трябва да се пият на строго определените за целта места - кафенетата, а Алфите - да се водят на профилактични технически прегледи.
Пиенето на кафе в Алфа се оказва недобра идея, може би и заради това дизайнерите не са предвидили място за чашки в интериора ...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение159 има място за чашки с кафе
Comment
-
Аз ще се включа в темата точно заради разлято кафе в отвора на копчетата за ел.стъклата от шофьорската страна ми изгоря едната машинка ....кафето (може би заради доста захар в него) явно засъхнало и когато отворих прозореца продължи да стои в натиснато положение и се чу характерен звук,който после спря ... та оттогава даже нямам и поставки за кафе ...пия го на крак пред колата и тръгвам !
Comment
-
Може да ви се стори ......невероятно, но аз познавам един човек, който претърпя лека катастрофа без жертви и наранявания - колата се преобърна през таван и падна пак на колела. През всичкото време въпросният човек, който се возил като пасажер държал в ръка чаша с кафе. Какво точно е правил и той не знае, но когато колата спряла да се търкаля, кафето си било в чашата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМоже да ви се стори ......невероятно, но аз познавам един човек, който претърпя лека катастрофа без жертви и наранявания - колата се преобърна през таван и падна пак на колела. През всичкото време въпросният човек, който се возил като пасажер държал в ръка чаша с кафе. Какво точно е правил и той не знае, но когато колата спряла да се търкаля, кафето си било в чашата.
Comment
Comment